Nelfo

Innhold

  • Nelfo
  • Artikler
  • Nelfo-medlem kjøpte 200 burgere for å hjelpe kunde

Nelfo-medlem kjøpte 200 burgere for å hjelpe kunde

Nyhet

Publisert

Roger Fischer Jensen i MerElektro deler ut hamburgere til organisasjonen Hjelpende hender. (Foto: Privat)

- Vi ønsker å bidra i den store dugnaden for å komme oss gjennom koronakrisen. Mange bedrifter er hardt rammet. Da vår kunde Americana Grill og Bar fikk problemer bestemte vi oss for å bidra til å redde bedriften og arbeidsplassene, sier daglig leder Roger Fischer Jensen i MerElektro.

Dermed kjøpte selskapet 200 hamburgere. Det tilsvarer nesten to dagers omsetning for utestedet i Lillestrøm. Da Americana Grill og Bar åpnet i fjor høst var det MerElektro som utførte alt det elektriske arbeidet.

- Dette hjalp oss over kneika. Vi fikk betalt forfalte regninger, sier eier og daglig leder Suleyman Uzbas i Ameircana Grill og Bar.

- Siden vi måtte stenge i ti dager lå vi litt etter. Bestillingen fra MerElektro hjalp veldig mye.

Den veldedige organisasjonen Hjelpende hender fikk 70 hamburgere. Resten ble delt ut til helsepersonell på Ahus, ambulansetjenesten i Lørenskog og legevakten.

- Målsettingen var todelt. Vi ønsket både å hjelpe Americana, samtidig som vi ville vise at vi setter pris på jobben helsearbeiderne gjør.

Fischer Jensen var selv med på å dele ut hamburgerne.

- Det var hyggelig at dette lille bidraget ble satt pris på. Vi håper at også andre bedrifter kan bidra til å holde hjulene i gang. Om flere støtter de som trenger hjelp, vil ikke koronakrisen ramme like hardt.

Selv om MerElektro ikke har permittert ansatte, merker de at det er mindre aktivitet enn før.