Nelfo

Innhold

Er du vår nye Norgesmester?

Nyhet, Utdanning og kurs

Publisert

Lorang Strand fra Nelfos medlemsbedrift Ansnes representerte Norge under Yrkes-VM i Kazan, Russland i 2019.

Yrkes-NM 2020 vil gjennomføres i Kristiansand. Yrkes-NM arrangeres fra 26. til 29. oktober 2020. Uttakskonkurransene for å kvalifisere seg til Yrke-NM gjennomføres nettbasert i Nelfos elskolen i tidsrommet 16. mars til 16. juni. Ta testen og bli vår nye norgesmester!

Nå har du sjansen til å bli Norgesmester i elektriker- og telekommunikasjonsfaget. 

Første kvalifisering til NM 2020
For å kunne delta må du registrere deg på Elskolen Når du har registrert deg vil du motta brukernavn og passord på e-post(sjekk spam/søppelpostmappen hvis du ikke får e-posten)

Første uttakskonkurranse gjennomføres i perioden 16.mars til 16. juni 2020 kl. 23:59.

Hver deltaker har kun ett forsøk. Testen går på tid og varer 45 minutter. Oppgavene er flervalgsoppgaver (multiple Choice). Oppgavene dekker bredden til Vg2 og Vg3 teori innenfor hvert enkelt fagområde. Mer informasjon om selve testen kan du lese når du har logget inn.

Hva skjer dersom jeg kvalifiserer meg til andre uttaksrunde?
De som deltar i første uttaksrunde har muligheten til å kvalifisere seg til andre uttaksrunde. Her er det 30-40 deltakere med best poengscore fra første runde som går videre til andre uttak. Dette gjelder både for elektriker og telekom.
Andre uttak gjennomføres fredag 11. september 2020 kl. 10.00. Denne testen varer 30 minutter og gjelder som uttak til NM finalen.

Hvem kan delta?
Du kan delta i elektriker- eller telekommunikasjonsmontørfaget. Krav for delta er at du er lærling/fagarbeider i faget, jobber i en Nelfo medlemsbedrift og er født i 1999 eller senere i elektrikerfaget og 1998 eller senere i telekomfaget.

Les mer om Yrkes-NM 2020 her. 

Lykke til!