Kjære medlemsbedrift – vi jobber for dere

Nyhet, Arbeidsliv

Publisert

Dette er hardt. Koronaviruset har snudd opp ned på tilværelsen vår i løpet av veldig kort tid. Mange opplever nå et fall i omsetningen nærmest over natten, som ikke ligner sidestykke. Vi vet ikke hvor det ender, men vi vet at det setter oss på prøve.

Derfor ønsker jeg å oppmuntre dere i den tøffe jobben vi har foran oss. Og jeg vil at dere skal vite at vi er her for dere, både vi i Nelfo og alle i NHO jobber for dere akkurat nå.

Selv om Nelfos medlemsbedrifter er spredt over hele landet, er det viktig for meg å si at hele tyngden i NHO-fellesskapet nå trykker på i alle kanaler for å sikre bedriftene de beste ordningene, de beste politiske løsningene og står klare til å gi de beste rådene vi har.

Våre advokater er tilgjengelige for spørsmål om permittering eller andre ting, vi har folk i regionene som er der for dere og vi vil holde dere orientert om hva som skjer som har betydning for bedriften.

Det er mange som henvender seg til oss, og vi svarer så fort det er mulig. I mellomtiden har vi lagt ut våre beste råd på nelfo.no og nho.no. Vi sender også ut SMS-varsel når viktige ting skjer.

Avslutningsvis vil jeg si at alle i Nelfo jobber for dere, så ikke nøl med å ta kontakt.

Med vennlig hilsen
Ove Guttormsen
Administrerende direktør i Nelfo