Kunnskapsløftet skaper begeistring!

Nyhet, Fagartikkel, Utdanning og kurs

Publisert

Nå er vi i full gang med Kunnskapsløftet 2020. Hittil er det gjennomført seminarer i Østfold, Vestfold, Telemark og på Romerike. Felles for alle fire stedene er at tema for årets kunnskapsløft – påfyll og opplæring for faglig ansvarlig – har truffet blink.

Tilbakemeldingene vi har fått er at opplegg og innhold oppleves som veldig bra. Det er også veldig konkrete og spesifikke tilbakemeldinger på hvilke temaer som deltakerne ønsker mer fokus på i Kunnskapsløftet fremover. Her scorer temaene Power over Ethernet, solstrøm, energilagring og NEK 700 høyest, tett fulgt av Elsikkerhet og HMS/FSE.

Har du ennå ikke meldt deg på vårens kurs, er det fremdeles noen ledige plasser, så kontakt Nelfo i dag.

Gratis nettkurs
Nettkurs er en fleksibel og enkel måte å oppdatere seg på og i første halvår legges det ut tre gratis nettkurs. «Installatørens rolle i maskinleveranser og i modulbygg» er tilgjengelig nå, mens «Bruk av innleie og bruk av utenlandske elektrofagarbeidere» vil være tilgjengelig fra 1. april og «Systemrevisjon» vil være tilgjengelig fra 15. mai.

Husk at kursene må bestilles/lastes ned innen 1. juli og være gjennomført innen 31.12.2020.

Veiledninger og verktøy
I tillegg til nettkurs, vil veiledninger og ulike typer verktøy bli utviklet og fortløpende legges på «Min Nelfoside» slik at kursdeltakerne kan ha tilgang til alt materiell på et sted. Les mer 

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt