Hør Elektropodden om Nelfosky og Eldata

Nyhet, Medlemsfordel

Publisert

Denne ukes episode handler om fordelene med å alltid ha tilgang på siste utgave av fagprogrammene gjennom Nelfosky og gir deg en innføring i kalkulasjonsløsningen Eldata.

Her kan du høre Elektropodden.

I den nyeste episoden av Elektropodden tar vi en prat med Gjermund Hovde om Nelfosky, Nelfo sin løsning for skylagring. Nelfosky ble nylig lansert og flere har allerede flere brukere.

- Det er alltid et jag å henge med på siste programversjon. Det vi kan garantere for i Nelfosky med våre programmer er at de vil til ethvert til være oppdatert, forteller Gjermund Hovde.

Nelfosky er et alternativ til en tradisjonell serverløsning i eget hus. Istedenfor å ha programmene dine på egen server hvor du selv står for installasjon, oppgradering og backup, logger du inn på Nelfosky og har alltid oppdatert versjon og alt arbeid lagret og tilgjengelig – enkelt og trygt.


All programvare du bruker kan du ha lisens på gjennom Nelfosky – både generelle dataløsninger som Officepakke, så vel som fagprogrammer som Febdok, Eldata, Visma Contracting, o.l.

En av de største fordelene med å bruke skyløsningen er at programmer oppdateres automatisk.

Les mer om Nelfosky 

Vi tar også en prat med Glenn Sundbakken om Eldata, elektrobransjens kalkulasjonsløsning for tilbuds- og anbudsberegninger. Eldata fyller 35 år i år og du kan blant annet høre historien om utviklingen fra diskett til dagens versjon, og fordelene med å benytte seg programmet.

I anledning jubileet er det flere tilbud, blant annet at alle som har lyst til å prøve kan prøve programmet ut året. Se de ulike tilbudene her