Nelfo

Innhold

Nelfo bedrifter blant de nominerte til Norsk Lyspris

Nyhet

Publisert

EDA Elektro er nominert som installatør for Karl Johans gt 14. Foto: Lyskultur

Norsk Lyspris deles ut for 19. gang av den ideelle organisasjonen Lyskultur, som er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.

Juryens vurdering av søknadene har resultert i 16 nominerte prosjekter og produkter. De nominerte til Norsk Lyspris 2020 er allsidige og dekker alt fra lysplan til kjøpesenter, fra bro til lyskunst, fra anerkjente aktører til unge talenter. For første gang er det tre nominerte fra samme bygg, Deichman i Bjørvika.

– I år viser Norsk Lyspris god bredde og holder et høyt nivå. Den teknologiske utviklingen i bransjen, sammen med økt fokus på lysdesign gjør prisen stadig viktigere og mer aktuell og danner presedens for hva et godt lysprosjekt bør inneha, sier juryleder Barbara Matusiak, som er professor og arkitekt ved Institutt for arkitektur og teknologi ved NTNU.

Vinnerne kåres under en live stream fra Doga 11. november. Én av vinnerne av Norsk Lyspris går videre til Nordisk Lyspris.

Blant Nelfo bedrifter som er nominert finner vi Acel, EDA Elektro, Frøland & Noss, OneCo og Sofienberg Elektro. Vi ønsker alle lykke til!

Se de nominerte prosjektene her.