Nelfo

Innhold

Finexa: Slik sikrer du at dine kunder betaler – i tide

Nyhet, Medlemsfordel

Publisert

Som Nelfo-medlem får du nå en bransjeløsning for oppfølging av dine fakturaer med de beste rabattene, inkludert gratis inkassoavtale.

Mange elektrikere opplever at kundene ikke alltid betaler fakturaene på forfall. Forskjellen på å få betalt – på forfall, i stedet for f.eks 10 dager etter forfall er stor!
Arbeidskapital (penger på konto) er svært viktig for å sikre en sunn og forsvarlig drift.

Finexa leverer en skreddersydd bransjeløsning for stabil og god oppfølging av fakturaene dere sender, helt uavhengig av om det er ferie, sykdom hos ansatte eller hektiske perioder i din bedrift. Dere har til enhver tid full kontroll på hva som purres etc, gjennom Nelfo-Portalen.

Les Nelfos Lønnsomhetsrapport 2019: Gode styringssystemer er en suksessfaktor.

Med løsningene til Finexa får du en enklere hverdag, hvor kundene i vesentlig større grad betaler fakturaen sin, på forfallsdato. I tillegg får du bedre oversikt over reklamasjonssaker, reduserte kostnader og mer tid til kjerneoppgavene du tjener penger på.

Løsningen ligger integrert i alle bransjesystemer, som Cordel, Tripletex, Job-Office, VISMA Contracting, 24SevenOffice og Handyman for å nevne noen.

Finexa leverer bransjeløsning for:

  • Fakturaoppfølging
  • Fakturakopier
  • Purreløsninger
  • SMS-varsling
  • Fakturadistribusjon (om ønskelig)
  • Reklamasjonshåndtering
  • Inkasso

Normalt tar Finexa et møte hos hvert enkelt Nelfo-medlem for å vise hvordan dere enkelt kan få pengene raskere inn og hvordan løsningen fungerer.  På grunn av Covid-19 gjennomføres nå møtene med våre medlemmer fortløpende via WEB.

Gode systemer for oppfølging av fakturaer og god arbeidskapital er av stor betydning! Vi er i en spesiell tid hvor det er ekstra viktig å få pengene raskt inn. Nelfo vil derfor anbefale alle som sender kredittfakturaer til bedrifter og/eller private å ta en gjennomgang med Finexa en av de nærmeste dagene. Et WEB-møte er uforpliktende, og tar ca 15 minutter.

Som medlem i Nelfo får du meget gode og rabaterte priser på tjenestene fra Finexa. I forbindelse med Covid-19 får alle Nelfo-medlemmer en gratis inkassoavtale med Finexa. Tilbudet gjelder alle som signerer avtale før utgangen av februar 2021.

Send en mail til nelfo@finexa.no og skiv «Ja», så tar de kontakt for å avtale et tidspunkt som passer for dere.

 

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt