Eldata er nå tilgjengelig i Nelfosky. Alltid oppdatert versjon og alle data sikkert og trygt lagret på eget område.

Med Eldata i Nelfosky kan du konsentrere deg om det faglige samtidig som du alltid har siste programversjon. Dine dataløsninger blir ivaretatt trygt og sikkert av Visolit, som er ledende i Norden på skytjenester og outsourcing av IT-drift. Nelfosky har oppetidsgaranti og kontinuerlig driftsovervåkning

Enkelt og trygt

Velger du Eldata i Nelfosky vil all programvare og brukerdata lagres trygt på ditt eget område. Backup og oppdateringer skjer automatisk slik at alle data er sikret. Du kobler deg til med personlig brukernavn og passord. Nelfosky bruker tofaktor-verifisering fra Microsoft for ekstra sikkerhet.

Eldata er verktøyet for å regne ut priser, timer og gi tilbud på elektroinstallasjonsoppdrag. Eldata-dokumenter er det viktig er trygt lagret, men samtidig lett tilgjengelig. Med Eldata i Nelfosky har du alt tilgjengelig på ett sted, alltid oppdatert og kun noen få tastetrykk unna.

Har du allerede Nelfosky

Hvis du allerede er bruker av Nelfosky kan du legge til Eldata kostnadsfritt. Ønsker du at andre personer enn dagens sky-brukere skal benytte løsningen, må du kjøpe tilleggslisenser for disse. Ta kontakt med Glenn Sundbakken hvis du har spørsmål.

En enklere hverdag med Nelfosky

Vi vet hvor utfordrende og kostbart IT-drift kan være. Dyr IT-support, teknisk gjeld og ventetid på oppdateringer. Med Nelfosky ønsker vi å hjelpe til med å ta steget inn i en heldigital hverdag. For at dere kan konsentrere dere om det faglige, tilbyr vi nå Eldata skyløsning. Ingen fysiske servere hos deg – ingen investeringskostnad eller utfordringer med drift.

Inkludert i Nelfosky er en digital lisens på NEK 400:2018 i elbok.no.

Hvis du ikke ønsker en skyløsning vil Eldata fortsatt være tilgjengelig som lokal- og serverinstallasjon.

Les mer om Eldata

Les mer om Nelfosky