Hjelp oss å bli bedre på sol

Nelfos solundersøkelse sendes ut hvert år for å kartlegge medlemmenes aktivitet på det raskt voksende og spennende området solkraft. Bruk ett minutt og vær med i trekningen av VR-briller ved å svare på undersøkelsen.

Svar på årets solundersøkelse.

- Vi ønsker at medlemstilbudet treffer behovet best mulig og bruker derfor svarene på undersøkelsen aktivt i arbeidet videre. Å svare er derfor en fin mulighet for medlemsbedriftene til å påvirke hva Nelfo vil satse på innen solkraft, sier Marie Kolderup som er fagsjef i Nelfo.

I tillegg er du ved å svare med på å kartlegge norske installatørers aktivitet på markedet, som blir brukt til å sammenligne med dataene for året før. Du kan vinne VR-briller ved å bruke ett minutt på undersøkelsen.

Hvem skal svare?

Nelfo er en landsforening og jobber derfor for medlemmene, men i denne undersøkelsen ønsker vi allikevel å kartlegge hele solmarkedet også blant ikke-medlemmer. Din deltakelse er verdifull uansett om du har erfaring med solcelleanlegg eller ikke, det er nemlig like viktig å kartlegge de bedriftene som ikke er involvert.

På forhånd tusen takk for hjelpen!

Elektropodden har snakket om temaet solceller og batterier flere ganger. Hør alle episodene.