Nelfo sentralt reduserer kontingenten

Publisert

- Vi ønsker å være en attraktiv medlemsorganisasjon som tilbyr relevante tjenester til en fornuftig pris. Derfor setter vi ned prisen for medlemskap med 10 prosent fra 2024, sier Ove Guttormsen.

I løpet av de siste fem årene har Nelfo sentralt redusert sin kontingent med 60 prosent. Nå reduserer vi prisen for femte gang og slår av ytterligere 10 prosent.

- Selv om vi kutter prisen for å være medlem, kutter vi ikke i tilbudet. Vi skal fortsatt være nær våre medlemmer gjennom vårt regionapparat, vi skal tilby bransjespesifikk rådgivning innen jus, politikk og teknikk og tilby de beste kursene og webinarene på markedet, sier Ove Guttormsen, administrerende direktør i Nelfo.

Eksisterende medlemmer av NHO slipper å betale inn til konfliktfondet i 2024, en endring som reflekterer en tilpasning til fondets størrelse og markedets tilstand. Dette tiltaket, som kun gjelder for 2024, vil gi økonomisk lettelse for tariffbundne bedrifter, samtidig som nye medlemmer fortsatt bidrar med den vanlige premien.

Les mer om våre kontingentsatser.