Elektrikernes finalister i Norges Hyggeligste Håndverker 2022

Mari Stormark Helland, TECA AS, er en av finalistene i elektriker kategorien i Norges Hyggeligste Håndverker 2022.

Det er igjen duket for å kåre Norges Hyggeligste Elektriker, som deretter skal kjempe om tittelen Årets Hyggeligste Håndverker. Nå er det avgjort hvilke tre navn som slåss om seieren i elektrikerkategorien, og dermed sikrer seg en plass i finaleheatet.

Konkurransen er et bransjesamarbeid mellom ulike aktører i håndverkerbransjen for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Kåringen fokuserer på de positive historiene, løfter frem gode rollemodeller og håper å inspirere ungdom til å velge yrkesfag.

Årets finalister

Årets finalister er nå valgt, og man kan nå kun stemme på finalistene. Det kan du gjøre på nettsiden Norges Hyggeligste Håndverker, innen det hele avgjøres lørdag 24. september. Antall stemmer kandidatene får i kåringen er selvfølgelig viktig, men det er juryen – som er satt sammen av representanter fra sentrale organisasjoner og aktører i håndverkerbransjen - som til syvende og sist beslutter finalister og vinnere.

Elektrikerne er representert med følgende finalister og alle kommer fra Nelfo medlemsbedrifter:

Gabor Nemeth, Sperrevik Elektro; «Gabor er en suveren elektriker på alle mulige måter. Faglig svært sterk i faget sitt. Hjelpsom, har aldri hørt han si nei om noen trenger hjelp. Smilende og hyggelig. Lærlinger er og noe Gabor verdsetter svært høyt og tar under vingene sine. Tipp topp gjennomført fagmann!»

Se videopresentasjon av Gabor her!

Gorm Eidesvik, LOS ELEKTRO AS; «Aldri en kjedelig dag på jobb med denne kjekke karen her. Sprudlende og blid selv etter lange arbeidsdager. Faglig dyktig og flink til å lære bort. Perfekt kandidat for en slik nominasjon.»

Se videopresentasjon av Gorm her!

Mari Stormark Helland, TECA AS; «Ho er ei sprudlende jente med et utrulig stå på humør. Ho er faglig dyktig og fremmer yrket på en fantastisk måte - spesielt er ho opptatt av å vise at jenter kan gjøre jobben like bra som gutta via Montørjentene på SoMe. Definitivt ei som bransjen trenger og ho er en svært god kandidat.»

Se videopresentasjon av Mari her!

Det skal kåres sju kategorivinnere og én hovedvinner og det vanker flotte premier. Finaleshowet strømmes 24. september klokka 16.45 på www.hyggeligste.no.

Da er det bare å ønske alle tre finalistene våre lykke til i innspurten, og kanskje vi for første gang får en elektriker som Norges hyggeligste håndverker?