Disse vant Elflix-konkurransen

Se hvilke bedrifter som fikk flest registrerte brukere av Elflix og dermed vant Elflix-abonnement for alle ansatte.

Kom i gang med Elflix.

Før jul dro vi i gang en konkurranse der medlemsbedriftene hadde mulighet til å vinne tre måneder med Elflix Premium-abonnement for alle sine ansatte. Responsen lot ikke vente på seg, og nå er vinnerne kåret.

- Vi opplevde et fantastisk engasjement rundt konkurransen. Her har elektrofirmaer fra hele landet knivet om å starte 2023 på best mulig vis, sier Gjermund Hovde, markedssjef i Nelfo.

- Vinnerlykke!

Hako Elektro, Romerike Elektro, Caverion Mo i Rana og Proel ble de heldige vinnerne. De hadde en imponerende prosentandel på henholdsvis 100 prosent, 100 prosent, 95 prosent og 92 prosent registrerte brukere, og har nå alt tilrettelagt for å leve ut nyttårsforsettene om personlig utvikling og kompetanseheving.

Ole Christian Skarby fra Hako Elektro klarer ikke skjule sin begeistring når vi ber om en reaksjon på den gode nyheten:

- Her er det ikke vinnerskaller du prater om, men vinnerlykke!

Kartlegging fant muligheter for utvikling

Skarby forteller om en høst der Hako Elektro har hatt søkelys på å kartlegge hvilke temaer og oppgaver som ligger til BAS-rollen og servicemontøren. Kartleggingen fant flere muligheter for utvikling, for eksempel i det å kommunisere enda bedre.

- Kommunikasjon er en stor del av jobben vår. Både i dialog med kollegaer og kunder er vi avhengige av å bli forstått og sørge for at vi jobber for et resultat med de samme forventningene, forteller Skarby.

Bare ekteskapsrådgivning som mangler

Han er imponert over bredden i kursinnholdet til Elflix.

- Med 300 kurs er det jo nesten bare ekteskapsrådgivning som mangler, ler han og fortsetter: -  Nei, fra spøk til alvor, når vi setter en person på skolebenken taper vi mellom 1500 og 1700 kroner timen, så du kan jo tenke hva det koster å sende ti personer en hel dag. Det er klart vi merker det på inntjeningen. Samtidig må vi legge til rette for at de ansatte har tid og mulighet til å drive kompetanseutvikling, sier Skarby.

- Kombinasjonen mellom digitale- og fysiske kurs er nøkkelen, fortsetter han.

Elflix-bølgen skylder over landet

Flere og flere ser nå at kompetanseutvikling er avgjørende for å henge med i en bransje som er i stor utvikling.  Gjermund Hovde er glad for økt oppmerksomhet og trafikk til Elflix.

- Det er fantastisk å se at flere og flere ser verdien av det å ta kurs på en lettvint måte når det måtte passe dem. Fra vi rullet ut den siste kampanjen i oktober har vi hatt over 50 prosent økning i brukere, noe vi selvsagt er veldig fornøyde med. Flere har fått med seg at en rekke kurs allerede er gratis for Nelfo-medlemmer. Samtidig opplever vi en økning i premium-abonnementet, rett og slett fordi kursene er så relevante for arbeidshverdagen, sier Hovde og avslører at flere spennende kurs er på vei.

- Følg med på Elflix de neste ukene. Vi har store planer for 2023, avslutter han.