Møt bedriftene på Nelfos årskonferanse

På Nelfos årskonferanse 1. november vil mange bedrifter fortelle sin historie fra scenen. Tre av dem du møter er Otovo, Consigli og JM Hansen.

Sikre deg en plass på Nelfos årskonferanse allerede nå.

JM Hansen har i snart 100 år jobbet med å modernisere den maritime næringen. Fra å tilby elektrifisering av fiskeflåter fra sitt hovedkvarter i Tromsø til nå å bistå havbruksnæringen med å optimalisere driften ved hjelp av dataløsninger. På Nelfos årskonferanse snakker administrerende direktør Nina Hansen om hvordan de jobber med digitale løsninger slik at havbruksnæringen kan bli mer bærekraftig.

Der JM Hansen har nesten 100 års erfaring, er Otovo et adskillig yngre selskap som jobber for at det skal komme solcellepaneler på flest mulig tak. De er et internasjonalt selskap som organiserer et nettverk av hundrevis av lokale og høyt kvalifiserte solcelleinstallatører. Gründer og leder Andreas Thorsheim skal dele sine tanker om kraftmarkedet og hva som skjer når forbrukerne og blir produsenter av egen strøm.

En ting vi ikke kommer utenom er kunstig intelligens(KI). Administrerende direktør Ingebjørg Foss Daae i Consigli vil komme med gode eksempler på hvordan kunstig intelligens i prosjektering kan bidra til å redusere både risiko og kostnader, samt bidra til mer bærekraft i prosjektene.

Lyst til å høre mer og møte andre i bransjen som er opptatt av det samme som deg. Meld deg på Nelfos årskonferanse. Se hele programmet.