Artikler

Vis filtrering

23 resultater

Type artikkel
Velg område
23 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bakkemontert solkraft på jordbrukseiendommer

  Bakkemontert solkraft i middels og stor skala er nytt i Norge. Teknologien er likevel velprøvd internasjonalt, også i utfordrende og kalde klima som er sammenlignbare med Norge. Det er økende interesse for bakkemontert solkraft i Norge, og mange prosjekter er under utvikling.

 2. Sol gir rask fornybar energi

  – Solenergi må få en mer sentral plass i Energikommisjonen sitt arbeid. Slike anlegg kan installeres raskt uten lange og tunge beslutningsprosesser, sier Thor Christian Tuv i solenergiselskapet FUSen. Les mer i Elmagasinet.

 3. Hjelp oss å bli bedre på sol

  Nelfos solundersøkelse sendes ut hvert år for å kartlegge medlemmenes aktivitet på det raskt voksende og spennende området solkraft. Bruk ett minutt og vær med i trekningen av VR-briller ved å svare på undersøkelsen.

 4. Teknisk veileder: Installasjon av solcelleanlegg

  I den nye versjonen av teknisk veileder er det nå en generell del som gjelder alle typer solcelleanlegg og egen del for tilpasninger av ulike typer solcelleanlegg. Som en del av fokuset på landbruket som segment for solcelleinstallasjoner er det nå lagt til et kapittel for solceller på landbruksbygg og et for bolig.