Nelfo

Innhold

Nelfos Årskonferanse 2019

Nyhet, Politisk sak, Fagartikkel,

Publisert

«Norge elektrifiseres – veien til vekst og lønnsomhet» Nelfos Årskonferanse setter søkelys på elektrifisering og digitalisering med fokus på nye muligheter i et marked i endring. Hva slags kompetanse og sertifiseringer er nødvendig for å møte denne utviklingen og ikke minst hva skjer politisk og regulatorisk? Meld deg på allerede i dag. I fjor ble konferansen fulltegnet.

Godbitene på årets konferanse er mange – her er noen utvalgte:

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup åpner konferansen Konserndirektør i Agder Energi, Unni Farestveit forteller om driverne bak en helelektrisk region og næringsbyråden i Oslo Kommune, Marthe Scharning Lund forteller om elektrifisering av byggeplassene i Oslo.

Det blir nytt om markedsutviklingen innen solceller og Ruters satsing på elektrisk transport. Ressurspersoner fra NTNU vil fortelle om energi og miljøstudiet er i tråd med den teknologiske utviklingen og næringslivets behov. Politikere fra Energi- og miljøkomiteen, Ove Flatager, direktør i NVE og Auke Lont, adm. direktør i Statnett stiller til debatt om NVEs mandat og nettselskapenes rolle i fremtidens energisystem.

Til slutt kommer Eirik Norman Hansen tilbake til oss og oppsummerer utviklingen fra siste årskonferanse. I fjor kjørte han drone i salen – hva blir det i år tro?

Se hele programmet her.

Påmelding til Nelfos Årskonferanse 2019. 

Våre utstillere på konferansen: 


 
Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt