Advokatforsikring en suksess

Nyhet, Fagartikkel, Medlemsfordel, Jus

Publisert

Medlemsbedriftene betaler ingen timepris, kun en rimelig forsikringspremie som gir advokatbistand i tvister innen entrepriserett/kontraktsrett og krav knyttet til håndverkertjenester.

-Dette er en særdeles fordelaktig forsikring, som jeg på det sterkeste vil anbefale for våre små og mellomstore medlemsbedrifter, oppfordrer direktør arbeidsliv, advokat Cathrine Aspestrand i Nelfo.

-Forsikringsordningen gir fullverdig advokathjelp innenfor rettsområdene entrepriserett og krav knyttet til håndverkstjenester. Advokatene i Help har solid erfaring med elektroentrepriser.

Med Advokatforsikring Bedrift fra HELP kan du ivareta bedriftens interesser i mekling og hovedforhandling i domstolene til en lav og forutsigbar kostnad.  Du betaler ingen timepris, kun en rimelig forsikringspremie på mellom kr 5.000 og kr. 7.000 per år, avhengig av størrelsen på bedriften.

Advokatbistanden forutsetter en tvistesum som overstiger 25 000 kroner. Forsikringen dekker juridiske kostnader inntil 2 millioner kroner for advokatbistand i rettssystemet og den dekker både egne og eventuelt idømte saksomkostninger.

Les mer her