Foto:

Lønnsom byggenæring og rimeligere boliger

Nyhet, Politisk sak, Arbeidsliv, Seriøsitet

Publisert

Foto:

Minst 400 signaturer er målsettingen for en landsomfattende kampanje, der bedrifter i bygg- og eiendomsbransjen forplikter seg til å arbeide mer kostnadseffektivt og bærekraftig. Hittil har over 100 underskrevet på ”Bygg21-signaturen”.

Nelfo har signert «Bygg21 Signaturen». Dermed bekrefter Nelfo å støtte opp om bruk av beste praksis for en mer bærekraftig, produktiv og kostnadseffektiv næring, sier næringspolitisk direktør Tore Strandskog i en kommentar.

Beste praksis
Bygg21 er et samarbeid mellom staten og bygge- og eiendomsnæringen for å redusere kostnader, sikre raskere boligbygging og sørge for at en av Norges største vekstnæringer utvikler seg på en effektiv og bærekraftig måte. Sammen med et stort antall sentrale personer i næringen har sekretariatet i Bygg21 definert beste praksis og utviklet praktiske råd bedriftene  oppfordres til å bruke.

- Beste praksis vil hjelpe oss i arbeidet med å industrialisere mer, få ned kostnadene og bygge kvalitetsboliger til fornuftige priser, sier konsernsjef Daniel K. Siraj i Obos.

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland håper alle virksomhetsledere i næringen signerer på bygg21signaturen.no.

Råd og løsninger
På byggelig.no får du Bygg21s råd og løsninger tilpasset der du er i din plan- og byggeprosess. Rådene er for deg som er prosjektleder hos utbygger eller entreprenør, men er også relevante for deg som er prosjektleder hos rådgiver, arkitekt og underentreprenør. Byggelig.no erstatter ikke prosjektstyringsverktøyet ditt, men gir deg gode tips i tillegg.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt