Nelfo på NTNUs Energidager

Nyhet, Politisk sak, Utdanning og kurs

Publisert

Nelfo er på Energidagen på NTNU i Trondheim, som utstillere og møter studentene. Målet er å rekruttere kloke hoder til installatørbedriftene, og fremme vår del av elektrobransjen.

På stand informerer vi om hvilke muligheter som finnes i installatørbedriftene og hvilke områder vi jobber innenfor, forteller direktør teknisk seksjon, Jon-Steinar S. Hanstad. Nelfo er også representert lokalt, ved Therese Mossing Eidsaunde som er regionsjef i Nelfo Trøndelag.

Energidagen arrangeres av EnergiKontakten, hvor Nelfo også er representert i styret.

Kort om EnergiKontakten:
EnergiKontakten er et nettverk av bedrifter og organisasjoner knyttet til teknologistudiet Energi og miljø ved NTNU. EnergiKontakten skal være et bindeledd mellom studentene, faglærerne og næringslivet. EnergiKontakten har som formål å bidra til å sikre rekruttering av høyt kvalifiserte sivilingeniører til energisektoren ved å legge til rette for nær kontakt mellom næringsliv, studenter og faglærere. Dette skal oppnås gjennom tiltak og prosjekter som støtter rekrutteringen til sivilingeniørstudiet Energi og miljø ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet,

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt