Nye kurs og artikler om Elflix

  1. En introduksjon til IT-Sikkerhet for ledere

    Med fokus på deg som leder, gir dette kurset en overordnet tilnærming til IT-sikkerhet og gir deg den nødvendige kunnskapen for å sette i gang viktige prosesser og etablering av robuste sikkerhetsrutiner.

Relevante episoder fra Elektropodden

48. Lansering av Elflix!

Hør flere episoder her

Tilgang

Hvis du er medlem av Nelfo har du allerede tilgang til en stor del av innholdet.

Dersom du ikke er medlem eller ønsker tilgang til det betalbare innholdet kan du kjøpe abonnement via vår Nettbutikk. Dette inkluderer også hele porteføljen fra Videocation.

Bakgrunn

Pandemien har uten tvil ført til et enormt løft i den generelle digitale kompetansen. Samtidig har det vist seg at det digitale i flere sammenhenger er effektivt både med tanke på tid og kostnader.

Helt siden vi la om kursene våre til webinarer har vi hatt et fokus på at det vi nå bygger opp, også skal kunne fortsette i fremtiden.

Vi skal selvfølgelig møtes igjen - men da skal vi bruke tiden sammen på enda tettere dialog.

Med Elflix gjør vi nå kompetansehevingen enda mer tilgjengelig
- når du vil og hvor du vil.

Solid samarbeidspartner

For å kunne produsere kurs av høy kvalitet, og for å kunne gi deg et bredt utvalg av tema har Nelfo utarbeidet Elflix i samarbeid med Videocation. Les mer om Videocation her.

Videocation har en solid og eksisterende plattform med en kursstruktur som virkelig legger til rette for effektiv og målrettet læring.

Porteføljen til Videocation består i overkant av 240 kurs, og er stadig økende.

I tillegg til kursene fra Nelfo får du dermed tilgang til enormt mange kurs innen kategorier som er spesielt målrettet for næringslivet.