Nye kurs og artikler om Elflix

  1. Nytt Elflixkurs om smarthus

    9 av 10 husstander i Norge har ett eller flere smarthusprodukter – Elflix har kurset som gir deg alt du trenger å vite om det!

  2. Kurs i smarthus

    Hvordan er det moderne smarthus? I dette kurset lærer du det tekniske grunnlaget for smarthus. Du vil også lære praktiske sider av installasjon og leveranse av smarthusinstallasjoner.

Relevante episoder fra Elektropodden

48. Lansering av Elflix!

Hør flere episoder her

Tilgang

Hvis du er medlem av Nelfo har du allerede tilgang til en stor del av innholdet.

Dersom du ikke er medlem eller ønsker tilgang til det betalbare innholdet kan du kjøpe abonnement via vår Nettbutikk. Dette inkluderer også hele porteføljen fra Videocation.

Bakgrunn

Pandemien har uten tvil ført til et enormt løft i den generelle digitale kompetansen. Samtidig har det vist seg at det digitale i flere sammenhenger er effektivt både med tanke på tid og kostnader.

Helt siden vi la om kursene våre til webinarer har vi hatt et fokus på at det vi nå bygger opp, også skal kunne fortsette i fremtiden.

Vi skal selvfølgelig møtes igjen - men da skal vi bruke tiden sammen på enda tettere dialog.

Med Elflix gjør vi nå kompetansehevingen enda mer tilgjengelig
- når du vil og hvor du vil.

Solid samarbeidspartner

For å kunne produsere kurs av høy kvalitet, og for å kunne gi deg et bredt utvalg av tema har Nelfo utarbeidet Elflix i samarbeid med Videocation. Les mer om Videocation her.

Videocation har en solid og eksisterende plattform med en kursstruktur som virkelig legger til rette for effektiv og målrettet læring.

Porteføljen til Videocation består i overkant av 240 kurs, og er stadig økende.

I tillegg til kursene fra Nelfo får du dermed tilgang til enormt mange kurs innen kategorier som er spesielt målrettet for næringslivet.