Nelfo

Innhold

Bestill elektriker

DET ER TRYGT Å SLIPPE HÅNDVERKEREN INN

Bestill elektriker i dag

På grunn av koronasituasjonen er mange elektrikere ledig for oppdrag. Her har vi samlet seks eksempler på oppgraderinger elektrikeren kan gjøre uten at han/hun er inne hos deg. Men uansett: Det er trygt å slippe håndverkeren innKlikk her og du kan lese om noen av tiltakene vi gjør før et besøk.
 

Ladestasjon for elbil – borettslag og privatbolig

Jobben foregår hovedsakelig utendørs og det vil nå være flere firmaer som har ledig kapasitet for å ta denne typen jobber. En ladestasjon for elbil øker verdien på boligen og mange boligkjøpere etterspør dette. Hvis borettslaget er i planleggingsfasen av et anlegg vil det være klokt å ta med en elektroinstallatør som rådgiver i prosessen. Det vil føre til et godt sluttprodukt for deg som kunde. (©Fotograf John Petter Reinertsen)

Varmepumpe

En varmepumpeinstallasjon foregår hovedsakelig utendørs og kan være greit å få gjort før sommeren, da varmepumpen også kan brukes til kjøling. Strømprisen er nå svært lav, så det kan være et godt alternativ. Strømprisen vil igjen kunne gå opp og da kan du raskt tjene inn investeringen i varmepumpen.

Solcelle

Nå er snøen borte og det meste av jobben forgår utendørs. Klikk på bildet for lese om 5 gode grunner til å montere solcelleanlegg nå.

Se etter en elinstallatør som bruker Nelfo-merket

Vi er opptatt av at du som kunde får en god og sikker opplevelse av våre tjenester.