Klasseromskurs er startet opp igjen med mindre grupper og anbefalte smitteverntiltak.
Vi fortsetter med webinarer og nettkurs som gode alternativer for å oppdatere kompetansen.
41 resultater
Kursets mål er å avklare spørsmål og å skape forståelse for ulike prinsipper og praktiske løsninger i jordingssystemer.
Webinaret vil ta for seg Nelfo Dokumentasjon for Solcelleinstallasjoner. Dokumentasjonspakken består av: Samsvarserklæring, Rapport fra risikovurdering, Rapport fra sluttkontroll, Drift-og vedlikeholdsmanual (FDV), testrapport og informasjon til brannvesenet. Kurset vil gå gjennom bakgrunnen for dokumentasjonspakken, de vanligste avvikene, og hvordan pakken er tenkt brukt. Det vil være mulig å stille spørsmål underveis.
For deg som prosjekterer eller utfører eksempelvis forsyningsanlegg eller veilys. Kurset tar utgangspunkt i fef og fel og ser nærmere på beskyttelsestiltak, valg av vern, risikovurdering og dokumentasjon. Gjennomgående er dialog med spørsmål og svar.
Kurset tar for seg kalkulasjon og prising av anbud og tilbud. Eldata gir bedre oversikt, økt kontroll og minimerer risiko.
Veilederen som omhandler batterisystemer i boliger er utarbeidet i et samarbeid mellom DSB, DiBK, FFI, DRBV og Nelfo. 21.januar 2021 vil alle forfatterne stille til et webinar om veilederen. Her vil det være mulig å stille spørsmål direkte eller sende inn i forkant til mk@nelfo.no.
Kurset tar for seg planlegging, valg av utstyr og utførelse av elektriske installasjoner i medisinske områder.
Frem til situasjonen normaliserer seg vil vi i perioden fremover gjennomføre kortere webinar som et supplerende tilbud til grunnleggende og/eller fordypende klasseromskurs.
Kurset tar for seg installasjoner i driftsbygninger i landbruket med de spesielle forhold, som system, støv, smuss, med mer. Kurset legger vekt på krav i fel, NEK 400 og NEK 400 Landbruk.
Dette kurset gjør deg i stand til å komme i gang med prosjektering av batteriinstallasjoner. Innholdet bygger videre på batteriveilederen og nettkurset. Vi fokuserer på krav i regelverk og standarder og viser noen prosjekteringseksempler med utgangspunkt i lønnsomhet og sikkerhet.
Kurset tar for seg å kunne foreta kontroll av eksisterende installasjon i en bolig, samt kjenne til hvilket juridisk ansvar du som kontrollerende har. Etter gjennomført kurs er du godt forberedt til å bestå eksamen, nærmere beskrevet nedenfor.