Klasseromskurs er startet opp igjen med mindre grupper og anbefalte smitteverntiltak.
Vi fortsetter med webinarer og nettkurs som gode alternativer for å oppdatere kompetansen.
11 resultater
Sikker bruk av arbeidsutstyr: Håndholdt verktøy og bygningssager Kurset gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll av de aktuelle verktøyene.
Forskrift om utførelse av arbeid § 4-5 stiller krav til virksomheter som skal arbeide med asbest. Alle som skal håndtere asbest skal ha særskilt opplæring. Kurset skal forberede deg som arbeidsgiver og ansatt i håndverks- og installasjonsvirksomheter til å identifisere og beskytte deg mot eksponering av asbest i ditt virke.
Kurset inneholder: Hva er støy?, Ulike typer lyd, Vibrasjoner, Eksponering for støy, Helsefare og skader, Måling av støy, Tiltak mot støy, Arbeidsgivers ansvar, Regelverk
I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale retingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring. Gjennom portalen kan du ta kurset når det måtte passe deg. 10% av inntektene fra dette kurset vil gå til LEGER UTEN GRENSER slik at de raskt kan rykke ut og redde liv der nøden er størst.
Arbeidsgiver plikter å legge til rette for sikkerhet på arbeidsplassen, samtidig som vi alle må være oppmerksomme på de farene om omgir oss.
Ergonomikurs i tre deler: • For administrasjonsmedarbeidere • På byggeplassen • Tilrettelegging for gravide
Kurset skal gjøre prosjekterende og utførende i stand til å velge løsninger som gjør det trygt å arbeide i høyden. De skal også være i stand til å vurdere om et stillas er forsvarlig. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevist holdning til myndighetens krav til sikring ved arbeider i høyden.
Myndighetene har innført krav om sikkerhetsopplæring for de som skal bruke arbeidsutstyr som kan medføre fare på liv og helse ved bruken av utstyret. Dette kurset omhandler personløfter klasse A, B og C, og dekker den teoretiske delen av opplæringen. I tillegg stilles det krav om at det gjennomføres en praktisk opplæring, for å få et kompetansebevis.
Alle som skal montere, endre, kontrollere og demontere stillas skal nå ha samme kompetanse. Det betyr at den som demonterer et stillas skal ha samme kompetanse som den som monterer det. Dette kurset dekker kravene om teoretisk opplæring for stillas opp til 9 meter, og tilsvarer kravene i Forskrift om utførelse av arbeid § 17-2 og 17-3 om teoretisk opplæring. I tillegg er det krav om 15 timer praktisk opplæring.
Kurset er beregnet for montører som har behov for å lage hull til kabel og rørgjennomføringer i brannskiller som vegger og gulv. Du blir ikke branntetter ved å ta dette kurset, men du skal være i stand til å vurdere bygningskonstruksjoner og tette etter deg på mindre oppdrag, og dokumentere branntettingen.