Nelfo

Innhold

Kick-off nye RENblader for tilknytning

  • 12. mai 2020Kl. 09:00–11:30
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 12.05.2020

På dette webinaret vil vi fokusere på informasjon og bransjeretningslinjer i forbindelse med tilknytningsprosessen siden vi vet at dette er et etterspurt tema.

Webinarer arrangeres i regi av REN og er kun videreformidlet via vår oversikt. Alle spørsmål og kommentarer gjøres til oppgitte kontakter i linkene nedenfor.

Hvilke viktige forhold må man ta hensyn til ved kundetilknytning? RENblad 4100 er det mest brukte RENbladet fordi det belyser dette temaet.  

På dette webinaret vil vi fokusere på informasjon og bransjeretningslinjer i forbindelse med tilknytningsprosessen siden vi vet at dette er et etterspurt tema.

I webinaret ser vi nærmere på følgende RENblader:

  • RENblad 4100 er hovedbladet for kundetilknytning i lavspenningsnettet og bygger på NEK 399:2018. RENbladet er revidert og vil bli gjennomgått.  
  • Lansering av RENblad 4101 som omhandler kundetilknytning i høyspenningsnettet og bygger på NSPEK 399 metode D:2019.
  • REN har utarbeidet 2 nye RENblad som omhandler tilknytningsprosessen - RENblad 4102 og 4106. Høringsdokumentene lanseres i forbindelse med webinaret. 

Etter å ha deltatt på webinaret vil du ha oppdatert informasjon om relevante RENblader for kundetilknytning.

Hvem passer webinaret for?
Webinaret er åpent for alle, men er særlig relevant for deg som jobber med prosjektering og utforming av inntak.
Det kreves ingen forhåndskunnskaper.

Foredragsholdere er André Indrearne, Knut Eliassen, Bjørn Inge Oftedal og Hans Brandtun fra REN. Er det noe spesielt du ønsker svar på i webinaret? Send gjerne spørsmål til AndréKnut eller Bjørn Inge på forhånd.


Hvordan gjennomføres webinaret?
Våre webinarer er nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.