Ny medlemsfordel fra Robust

Robust hjelper deg med digital markedsføring og tilbyr alle tjenester rundt din bedrifts tilstedeværelse på digitale flater. 20% rabatt for Nelfo-medlemmer.

Produksjon av nettside

Robust leverer nettsider på abonnement (businesspakke), det sparer deg for penger!

Fordeler med Businesspakken

 • Full produksjon og hosting/drift av hjemmesiden inkludert
 • Synkende pris (lojalitetsrabatt)
 • Medierådgiving
 • Kun 1 års bindingstid

Om businesspakken

Fordelen med Businesspakken fra Robust er at som medlem i Nelfo inngår du en abonnementsavtale på kun 12 mnd der du har et fast beløp per måned og forholde deg til der hele produksjonen av nettsiden inngår. Du må altså ikke ut med en stor engangssum for selve produksjonen av nettsiden som ellers er vanlig hos andre byråer, dette kan fort koste mellom 50-100 tusen og deretter kommer drift av nettsiden og support i tillegg. Med businesspakken får du forutsigbarhet der alt du trenger er inkludert i månedsprisen, ikke noe kost for produksjon av selve websiden. Da beholder du likviditeten i selskapet og sprer kost for websiden over tid.

Medierådgivning inkludert

Medierådgivning er en svært viktig og økonomisk tjeneste som du ikke betaler noe ekstra for i Businesspakken, tjenesten inneholder:

 • Robust tar en gjennomgang av deres nåværende markedsføring på nett og utforming av eventuelle oppsigelser til unødvendige og useriøse aktører.
 • Dere henviser alle telefonselgere til Robust slik at de kan filtrere ut useriøse tilbud og svindelforsøk.
 • Robust hjelper dere å sette opp en markedsplan, samt legger en god strategi på hvordan dere bør bruke den.
 • Robust bistår dere med å forhandle med seriøse aktører og sørger for at du får riktig avtale til riktig pris innenfor budsjettet som er planlagt.

Søkemotorannonsering – Google Ads

Robust har en veldig enkel og grei avtale der de leverer digital markedsføring til sine kunder. Denne avtalen kommer i 2 varianter Performance Stor og Performance Liten. Det er størrelsen på kampanjene dine og klikkbudsjett/spend samt jobben som må utføres hver måned av Robust som avgjør om du trenger stor eller liten avtale.

I denne avtalen inngår en rekke fordeler

Robust tar fakturaen for deg fra Google og Bing og fakturerer deg etterskuddsvis for faktisk kost for klikkene til Google og Bing hver mnd.

Tilpasset annonsering på de kanalene du har behov for (Google Ads, Snapchat, Facebook, Instagram, Linkedin)

Robust bruker avtalt tid hver måned og optimaliserer kampanjer, annonser og søkeord i henhold til dine ønsker, kpi’er og businessmål.

 • Tilpasset rapportering iht. strategi.
 • a/b-testing av annonsene for å oppnå best ROI og lavest mulig CPC.
 • Fleksibilitet i forhold til produksjon av annonsemateriell.

Tilgang til Robust sine kontospesialister som er sertifisert hos både Google og Bing.