Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

Energismarte Bygg Konferansen

6. – 7. mars 2024 på Thon Arena Hotell, Lillestrøm

Hør hvordan myndighetene mener vi skal frigjøre 10 TWh strøm fra bygninger og skaffe sol på hvert tak! Og hvordan mener utbyggere og byggenæring selv vi kommer fra ord til handling slik at eksisterende og nye bygninger blir energismarte? I tillegg tar vi teknologidebatten; Er proptech bare buzz-ord, og SD-anlegg en dinosaur?

Nyheter

  1. Ny veileder: Slik blir du en bedre rådgiver på smarthus

    9 av 10 har minst ett smarthusprodukt i hjemmet sitt allerede, men hva skal du si til kunden for å få disse til å snakke sammen? Vi har nå oppgradert vår smarthusveileder slik at bedriftene kan gi bedre råd til kundene om hva som er lurt å gjøre. Dessuten har vi sett på trendene for 2024.

  2. Fagskolen Oslo og Integra har klart nytt kompetanseløft

    Med stadig mer teknologi og digitale løsninger i bygninger smelter automasjon og IT sammen i felles løsninger. Vi må sikre gode og trygge bygninger med godt inneklima og lavest mulig klimafotavtrykk. Dette krever en helt annen kompetanse enn tidligere. Nå tar Fagskolen Oslo og Integra grep for å tilpasse ny virkelighet.

  3. Foreslår å endre skatt på solstrøm

    Gjennomslag for Nelfo: SV, med støtte fra Høyre, foreslår nå å endre reglene for skatt på solstrøm etter innspill fra Nelfo. – Vi ser at skatt på solstrøm reduserer folks vilje til å investere i solcelleanlegg, sier Andreas Strømsheim-Aamodt.

Markedet

Følg oss i sosiale medier

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.