Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

Entusiasme slår kompetanse, og alder er ingen hindring

Fra v. Vigdis Sværen, Ståle Kyllingstad og Arvid Salte.

Tema for Industriforum i Bryne var Industriens konkurransekraft mot 2024. Ståle Kyllingstad, konserndirektør i IKM Gruppen gav deltagerne et engasjerende innlegg om hvordan man utvikler bedriftskultur for innovasjon. Entusiasme slår kompetanse, og alder er ingen hindring.

I tillegg er det viktig å la kreativiteten blomstre ved å vise de ansatte tillit. Det var noen av de viktigste punktene for hvordan IKM har snudd selskaper i krise til levedyktige avdelinger i konsernet. Dessuten er Kyllingstad tydelig på at automatisering – det er digitalisering satt i system!

Frode Vatne, administrerende i den globale fiskeproduktprodusenten Pelagia fortalte om hvordan de har utviklet automatisering og digitale løsninger til å følge fisken fra feltet og helt til forbrukere i hele verden. I tillegg har de kjent utfordringene med Cybersikkerhet på kroppen, og satser stort på å være forberedt når nye cyberangrep kommer. For de kommer!

Vertskap for Integras første Industriforum i Rogaland var Integras medlemsbedrift ECS Automasjon, ved Adm. direktør Arvid Salte, som tok imot i nye lokaler på Håland. Deltagere var industribedrifter og elektro/ automasjonsleverandører i regionen. Lunsjen, nydelig langtidsstekt oksekjake ble servert av den lokale slakter Idar Håland. Helt prima!