Foto:

Halvdagsmøte: Industrien i Rogaland i 2024

Nyhet, Automatisering

Publisert

Roboter

Foto:

Industrien er i stadig endring. Internasjonal konkurranse og ny teknologi forutsetter innovasjon og omstillingsevne hos norske industribedrifter. Hør Ståle Kyllingstads tanker om utviklingstrekkene og hvordan industrien kan møte fremtiden.

Hvordan kan automatiseringsbransjen bidra i omstillingen? Bli med når Integra inviterer til innsikt og dialog om industrien i Rogaland i 2024.

Tid: 17. oktober – kl. 0900 til 1200

Sted: ECS Automation i Industrivegen 2, Håland Industriområde, Bryne

Målgruppen for samlingen er fabrikk- og produksjonsledere, markedsansvarlig i regionens teknologibedrifter og andre interesserte.

Ingen deltager avgift – påmelding HER. Det er begrenset med plasser, så meld deg på i dag.

Formålet med arrangementet er å tilby innlegg og dialog som skal gi faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til videre utvikling av industrien i regionen.

På programmet står:

0900Velkommen ved Vigdis Sværen i Integra og Arvid Salte i ECS Automation

09.15Norsk industris konkurransekraft om 5 år - Hva skal til og hvordan skape kultur for innovasjon og utvikling i regionens bedrifter? Ved Ståle Kyllingstad, konsernsjef IKM Gruppen

10.00Investeringer skal lønne seg. Presentasjon av Integra Lønnsomhetskalkulator - et hjelpemiddel for raskt å kunne prioritere investeringsvalg ved Lars Skrøvseth, VisionTech 

10.20Benstrekk 

10.30 Sammenslåing av Automasjon og IT - hva innebefatter det? ved Frode Vatne, CIO i Peliagia 

11.15 Plenum diskusjon og innspill 

11.30 Lunsj 

12.00 Slutt