Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

Vi ønsker Kolvik & Krogsveen velkommen som Integramedlem

Vi traff Lars Krogsveen og Frode Kolvik på Energismarte Bygg Konferansen på Lillestrøm 11. og 12. februar, hvor daglig leder i Integra, Vigdis Sværen som også er fagsjef næringspolitikk i Nelfo ledet konferansen.

- Hovedmålet vårt er å bidra til energieffektive og velfungerende bygg. Dette fører til godt inneklima og redusert CO2 avtrykk, sier daglig leder, Lars Krogsveen i Kolvik & Krogsveen.

Firmaet Kolvik & Krogsveen AS ble etablert i 2017, med Lillehammer som base. Frode Kolvik og Lars Krogsveen har over 20 års erfaring fra bransjen og fra mange ulike anlegg og utfordringer innen sterkstrøm, svakstrøm, tele/data, styring, ventilasjon og varmeanlegg.

-  Vi er genuint interessert i styring av bygg, ikke bare KNX eller andre standarder, men hele veien fra radiator eller VAV spjeld, videre via f eks KNX, opp til gateway og over til toppsystem til driftsansvarlig sin PC. Vi ser utrolig mye å ta tak i der ute.  Det er essensielt for oss å beholde nysgjerrigheten og vi ønsker hele tiden å lære oss noe nytt.  Integras møteplasser blir svært viktige med tanke på å knytte nye bransje bekjentskaper og holde oss faglig oppdatert.

Det er viktig at Integra representerer hele automatiseringsbransjen, store som små virksomheter - Vi er veldig glad for å få Kolvik & Krogsveen med på laget som engasjerte og kompetente innen fagområdet, avslutter daglig leder i Integra, Vigdis Sværen. - Vi ønsker Kolvik & Krogsveen velkomne som Integramedlem!  #integramedlem 

 Les mer om Kolvik & Krogsveen her.