Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

ITB Brukerforum 15. april kl 09 - 10:30 - digitalt

Integra og Grønn Byggallianse ønsker velkommen til ITB Brukerforum Digitalt 15. april. Vertskap er Entra ASA. Les mer om programmet og meld deg på.

Entra ved Ingebjørg Foss Daae vil være vertskap for ITB Brukerforum denne gangen. Ingebjørg er rådgiver ny teknologi og innovasjon i teknisk fagteam i Entra. Entra vil fortelle om hvordan de jobber strategisk med å sette automatikk-leverandøren i førersetet i sine prosjekter. Det skjer mye i markedet og behovet for innovasjon har aldri vært større. Det har Entra tatt på alvor ved å etablere en egen lab – Entra Labs der målet er å teste eiendomsteknologi før de tar løsningene i bruk i egne prosjekter. Vi vil blant annet høre om hvordan de ser på samspillet mellom tradisjonell automasjon og eiendomsteknologi.

Hør med om Ingebjørgs tanker i Integrapodden Dose 3 av En dose automatisering der hun deler sine refleksjoner.

Program:

  • Hvorfor har vi ikke sett de store resultatene av proptechbølgen enda? Hvorfor innovasjon og smartbygg er vanskelig – og hva vi gjør for å lykkes med dette. Entra ved Åse Lunde. 
  • Hvordan Entra jobber strategisk med å sikre høy kvalitet i automatiseringsleveranser og oppnå velfungerende bygg. Entra ved Ingebjørg Foss Daae. 
  • Vi har hørt mye om selvkjørende biler, men når kommer den selvprosjekterende ingeniøren? I samarbeid med start-up-selskapet Consigli skal Entra finne ut hvordan vi kan bruke kunstig intelligens til å bygge bedre. Janne Aas- Jakobsen fra Consigli

Husk å legge tidspunktet i kalenderen. Medlemmer av Integra og Grønn Byggallianse vil bli prioritert ved stor påmelding.

Velkommen!