Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

Vi trenger fysiske møteplasser som ITB Brukerforum

Samarbeidet mellom Grønn Byggallianse og Integra er formalisert gjennom den fysiske møteplassen ITB Brukerforum med temaer som bla. bærekraft, ny teknologi, energisystemer- og energieffektivisering, automasjon og digitalisering, «riktig med en gang», systematisk ferdigstillelse, samt prosesser, samarbeid og gjennomføringsmodeller.

Fysiske eller digitale møter?
Først har vi vært igjennom en lang tid hvor vi ble tvunget på hjemmekontor med ITB Brukerforum på Teams. Deretter har vi en periode gjennomført treffene med en kombinasjon av fysiske og digitale møter. De siste treffene har imidlertid kun vært basert på fysisk oppmøte, noe vi tenker å videreføre for de kommende møtene i 2023 som et utgangspunkt. Deretter vil vi evaluere om vi bør utvikle en kombinasjon, med noen rent fysiske møter og noen digitale.

Stavanger
De første møtene for 2023 er allerede landet, det er bare å sette av tiden. 11. januar skal vi igjen besøke Smedvig og Veni i deres nye bygg Inoasis, temaet for denne samlingen blir «inneklima som tjeneste». GK gjennomfører for tiden er slikt prosjekt sammen med Smedvig, og det er muligheter og utfordringer i dette prosjektet som blir tema for samlingen.

Østfold og Bergen
9. februar blir det ITB Brukerforum på Sykehuset Østfold hvor det fortsatt skjer mye spennende, og 15. mars skal vi igjen besøke GC. Rieber som i samarbeid med Comitted er vert for samlingen med prosjektet Krohnen. Når vi først tar turen til Bergen, kombinerer vi fag med sosialt og serverer mat, drikke og musikalske innslag utover ettermiddagen. Videre utover vår og sommer blir det igjen Oslo og Trondheim, før Molde i juni.

Gi tips om prosjekter eller temaer
Høsten 2023 er ikke landet i detalj enda, men mest sannsynlig blir det prosjekter i Innlandet, Oslo og Trondheim. Følg Integras møteplasser fremover, og spill gjerne inn om du har forslag til prosjekter eller temaer.

Kontaktpersoner er;

Integra, strategisk rådgiver Roar Smelhus

Grønn Byggalliansen seniorrådgiver Dag Johnny Marthinsen