Nelfo

Innhold

Populært tilbud

Det er viktig for Nelfo å kunne tilby en bransjetilpasset forsikringspakke. Vi har de beste produktene, og nesten alltid de beste prisene, sier Harald Lid i Nelfo. ©Fotograf John Petter Reinertsen

Mer enn 50 % av medlemsbedriftene er forsikret gjennom vår ordning, og vet at de er riktig forsikret, konstaterer Harald Lid i Nelfo

Nelfos økonomi- og organisasjonsdirektør Harald Lid (bildet) kan konstatere at Nelfo Forsikring er et populært tilbud. Mer enn 50 % av medlemsbedriftene er forsikret gjennom vår ordning, og vet at de er riktig forsikret. Men fortsatt finnes det feilforsikrede medlemsbedrifter der ute, påpeker han.

– Mange betaler mye mer i forsikringspremier enn de trenger. Å spare inntil 60 prosent av kostnadene på et bytte av forsikringsleverandør er faktisk ikke så uvanlig. Det er denne type mangler som kommer fram ved en gjennomgang. Forsikringer hører jo ikke med til elinstallatørenes kjernekompetanse eller kjernevirksomhet. Så det er veldig greit å kunne la folk som virkelig kan dette, få gå gjennom bedriftens forsikringer. Og en slik gjennomgang får man gjort helt gratis.

– Det er viktig for Nelfo å kunne tilby en bransjetilpasset forsikringspakke. Vi har de beste produktene, og nesten alltid de beste prisene.

– At Nelfo kan forhandle på vegne av installatørene som en homogen gruppe, gir store fordeler. Vi har fått forhandlet ned prisen på den lovpålagte yrkesskade­forsikringen, som er en relativt dyr forsikring. Og vi kan tilby forsikringer andre leverandører ikke kan tilby i en like godt tilpasset utgave og til en tilsvarende pris. Dette gjelder blant annet bygg-garantiforsikringen og rettshjelp­forsikringen. De er begge veldig gode forsikringer å ha. Det gjelder ikke minst rettshjelpforsikringen. Vi ser at den gjør elektro­entreprenørene sterke når det oppstår en konflikt. Med en slik forsikring i ryggen blir de behandlet på en helt annen måte av entreprenørene enn om de sto alene. Forsikringen sikrer installatøren advokathjelp og dekning av alle utgifter ved en eventuell rettssak. Vi ser at elinstallatører som har denne forsikringen, vinner i rettssalen.

Det er viktig for Nelfo å følge med på at medlemsbedriftene til enhver tid har tilgang på alle forsikringene de trenger, understreker Lid.

– Hvert år går vi gjennom og ser på ønsker om nye typer forsikringer, og vurderer om vi skal utvikle et tilbud på disse, forteller han.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt