Interessegruppen for energieffektivisering

Kompetanse om energieffektivisering i nærings- og yrkesbygg

En perfekt anledning til å «lufte» ansatte og kunder

- Å delta på konferansen Energismarte Bygg gir oss et faglig blikk inn i framtiden, sier Avitell Elektros salgssjef Steinar Habostad.

Tradisjonen tro, vil Avitell Elektro fra Kristiansand også i år ta med flere ansatte og et utvalg kunder og samarbeidspartnere for å delta på Energismarte Bygg. – Det gir oss mye tilbake i form av relasjonsstyrking og sosial hygge. Men først og fremst et faglig blikk inn i framtiden, sier Avitell Elektros salgssjef Steinar Habostad.

Avitell AS er en elektroinstallatør med over 130 ansatte, som leverer tjenester innen samtlige elektrofag.

Selskapet er en del av Teqva Gruppen, med ekspertise på elektro, rør og ventilasjon. Teqva leverer tekniske totalentrepriser i alle typer nærings og industribygg, samt service og boligprosjekter - og har totalt 800 ansatte.

Se program og meld deg på Energismarte Bygg Konferansen her. 

Satser på F-O-L-K

Innenfor akronymet «F-O-L-K», ligger Avitells fundamentet beskrevet:

F - for Fremoverlent.

O - for Oppmerksomhet.

L - for lagspiller.

K - for Klok.

- Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver, en foretrukket samarbeidspartner, en lønnsom bedrift og en aktiv pådriver til å elektrifisere framtiden. Det krever at vi tar vare på folk – både våre egne og de vi omgås. Og det krever at vi vet hva markedet ønsker både i dag og i morgen, og at vi er i stand til å tilby det. Å delta på konferansen Energismarte Bygg med kolleger og samarbeidspartnere, passer godt inn i våre strategier og leveregler, sier Habostad.

Til konferansen 6.-7. mars på Thon Arena Hotell på Lillestrøm, blir de en delegasjon på 14-15 personer som også overnatter på det samme hotellet.

Faglig interessant innhold

Han understreker at det faglige innholdet på konferansen er avgjørende for at de velger å bruke betydelige ressurser på en slik tur.

- Elektrobransjen har vært – og er – i en utrolig rask utvikling. Om vi skal henge med, holder det ikke bare å holde tritt med den teknologiske utviklingen. Du må være i forkant, våge å utfordre og være på hugget etter nye løsninger.

- Nelfo og EFO er flinke til å samle ledende aktører innen ulike fagområder til konferansen, som gir oss en viktig pekepinn på hva som kommer.

Mange utfordringer som skal løses

Et resultat av Avitells innovative tankegang, er blant annet lanseringen av energisparesystemet Alfacloud, som reduserer energiforbruket i alle typer bygg med 30 til 70% - og har vært en stor suksess.

- Det er mange utfordringer som skal løses i årene framover på kloden vår, dersom vi skal klare det grønne skiftet og nå våre ambisiøse klimamål. Elektrobransjen sitter med en nøkkelrolle i denne utviklingen, som det er enormt spennende å være med på – og ikke minst være en del av!

Vi gleder oss til å se dere på Energismarte Bygg Konferansen 6. og 7. mars!