Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

Artikler

Vis filtrering

59 resultater

Type artikkel
Velg område
59 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Ser litt lysere på fremtiden

  Markedet vil ta seg opp litt de neste seks månedene, tror Nelfos medlemsbedrifter. – Tallene er sammensatte, men de viser at vi er en næring med flere ben å stå på. Det gjør oss mer robuste i nedgangstider, sier Ove Guttormsen.

 2. Disse er finalistene til Årets Energismarte Bygg 2023

  Tidligere denne måneden hadde juryen møte, og har nå valgt sine finalister til Årets Energismarte Bygg 2023. Det var mange gode kandidater, og juryen takker alle som har sendt inn sine nominasjoner. Juryen består av IEE-styret: Thomas Liland-Vik, daglig leder i KE Automasjon, Jill Klausen, COO i JM Hansen, Glen Møller, KAM i Glamox, og Jonas Normann, forretningsutvikler i MicroMatic.

 3. Fagskolen Oslo og Integra har klart nytt kompetanseløft

  Med stadig mer teknologi og digitale løsninger i bygninger smelter automasjon og IT sammen i felles løsninger. Vi må sikre gode og trygge bygninger med godt inneklima og lavest mulig klimafotavtrykk. Dette krever en helt annen kompetanse enn tidligere. Nå tar Fagskolen Oslo og Integra grep for å tilpasse ny virkelighet.

 4. Det blir ikke noe grønt skifte uten kunstig intelligens

  Når stadig mer skal elektrifiseres er Nelfos medlemsbedrifter premissleverandører, men vi kommer ikke unna kunstig intelligens (KI) som et kraftfult verktøy. Samfunnsøkonomisk analyse har på oppdrag fra Nelfo, NHO, Abelia og Finans Norge laget rapporten Kunstig intelligens i Norge.