Nelfoapp: Samler all informasjon på ett sted

Publisert

Vi har gjort det enklere for Nelfos medlemsbedrifter ved å samle all relevant informasjon en montør trenger på ett sted. Last ned Nelfoapp i dag.

Last ned Nelfoapp her.

Nelfo lanserer nå en ny medlemsfordel. Vi har samlet relevant informasjon på ett sted. 

Innholdet er søkbart og har et kategorisert arkiv med tips, råd og veiledninger knyttet til de mest aktuelle områdene for montører i felt. Appen er dynamisk og det vil fylles på med flere temaer og mer innhold etter hvert. Siste nytt er mange nyttige råd og veiledning om elbillading og solstrøm.

Dette får du i Nelfoapp:

  • Elmagasinet i lesbar form på mobil/nettbrett – utgivelse samtidig med papirutgaven, samt med linkfunksjonalitet til leverandører/annonsører.
  • Praktiske, ofte brukte kalkulasjoner knyttet til feltarbeid. Enkle beregninger som f.eks. senterberegning varmekabler, lysavstand, ohms lov, effektberegning, omregning i trafo.
  • Nelfos Entreprisevarsel er en del av Nelfoappen. Entreprisevarsel er et enkelt og lett tilgjengelig dokumentasjonsverktøy for avvik og arbeidshindring.
  • Elektropodden som tar opp aktuelle temaer og spørsmål fra elektrobransjen. Vi inviterer inn spennende gjester som er eksperter på sine felt og utfordrer de til å svare på ting mange lurer på.
  • Ordbok (norsk/engelsk, engelsk/norsk)
  • Solveig er chatbot som svarer på spørsmål om solstrøm og batterilagring.
  • Ella er chatbot som svarer på spørsmål om arbeidsrett, hms og andre relaterte temaer.
  • Praksislogg er en digital opplæringsbok, i de fleste elektrofagene. Denne ivaretar bransjens krav til gjennomgående dokumentasjon fra 1. dag i videregående skole og ut læretiden. Praksisloggen er også godt egnet for de som ønsker å dokumentere sin praksis for å løse et nytt fagbrev.
  • Nelfoeksperten er et søkbart og kategorisert arkiv med tips, råd og veiledninger knyttet til de mest aktuelle områdene for montører i felt.

Innlogging:

Appen lastes ned fra Appstore eller Google Play. Daglig leder og ansatte i Nelfos medlemsbedrifter må ha Nelfo-konto for å få å kunne logge seg i Nelfoapp. Passord og brukernavn fra din Nelfokonto benyttes for å logge inn i Nelfoapp. Brukere av Elskolen kan logge seg med brukernavn og passord som de bruker på Elskolen.