Håndverksdata overtar Eldata fra Nelfo

Fra 1. februar overtar Håndverksdata AS driften av Eldata fra Nelfo. – Dette vil styrke Eldata til beste for brukerne, sier Nils-Erik Magnell i Nelfo.

- Med Håndverksdata AS som eier vil utviklingsressursene bli betydelig styrket. Det ivaretar et behov som har vært viktig for Nelfo i denne prosessen, nemlig at Eldata skal styrkes og forbedres videre til det beste for medlemsbedriftene og andre kunder. Håndverksdata har et høyt faglig og bredt utviklermiljø, som har lang erfaring med å utvikle gode løsninger spesielt for elektrobransjen, sier Nils-Erik Magnell, Direktør marked, kompetanse og utvikling i Nelfo.

­- Også på salg og support vil Eldata bli styrket med Håndverksdata AS som eiere. Det er langt flere enn dagens brukere som burde profesjonalisere kalkulasjon sin, og med Håndverksdata sitt markedsapparat vil man få bedre kontakt med kundene. 

Solid bransjeaktør som overtar Eldata

- Vi er både fornøyde og stolte over å få Eldata inn i Håndverksdatas portefølje. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Nelfo, og videreutvikle løsningen til det beste for dagens og fremtidens kunder, sier Bjørn Arve Olsen, CEO i Håndverksdata AS.

Håndverksdata AS har god kjennskap til håndverkerbransjene og tilbyr i dag en rekke programvareløsninger. Systemene spenner fra internkontroll og hms, til enkle appløsninger for kalkulasjon, tilbud, ordre, timer, materiell, prosjekt og fakturering. Selvsagt alltid med solide løsninger for sjekklister og dokumentasjon. Håndverksdatas kunnskapsrike support- og fagavdelinger sitter klare til å hjelpe når kundene står fast eller har behov for hjelp i forbindelse med tilsyn eller sentral godkjenning.

Fakta om Håndverksdata AS:

Håndverksdata er en del av HVD Group som har over 250 ansatte, en omsetning på nesten 500 millioner SEK og over 50 års erfaring innen håndverksbransjene. HVD Group har kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. Gruppen er markedsleder i Norden med web-baserte systemer og over 10.000 kunder og 90.000 brukere. HVD Group sine løsninger er utviklet av håndverkere, for håndverkere.

Kontaktpersoner:

Håndverksdata AS: Bjørn Arve Olsen, mobil 916 53 969, bao@handverksdata.no

Nelfo: Nils-Erik Magnell, mobil 930 84 200, e-post nem@nelfo.no