IT-sikkerhet

IT-sikkerhet er et omfattende område. Det er viktig å klar over at veldig mye av installasjonsløsninger innenfor elektro og ekom er onlineløsninger. Fokus og bevissthet på IT-sikkerhet er derfor stadig viktigere for Nelfos medlemsbedrifter. Nelfo setter IT-sikkerhet på agendaen i årets Kunnskapsløft. På disse sidene legger vi ut aktuelle kurs/webinarer og andre aktiviteter relatert til IT-sikkerhet.

Ny veileder

IT-sikkerhet for el- og ekominstallatører

I samarbeid med Otte har Nelfo laget en veileder som har som mål å gjøre leseren i stand til å tilby sikre IT-installasjoner, samt være en god rådgiver for kunden.

Last ned via Min Nelfoside
- Tilgjengelig for medlemmer

Bestill tilgang i elbok-portalen
- Medlemmer kr. 0,-
- Andre kr. 250,-

Arrangementer innen IT-sikkerhet

Relevante episoder fra Elektropodden

25. Ny IT-sikkerhetsveileder

 

Hør IT-ekspert Torgeir Waterhouse gi en grundig forklaring på veilederen i denne episoden av Elektropodden og last ned veilederen.

24. IT-sikkerhet med Telenor

Vi er så heldige å ha besøk av Hanne Tangen Nilsen, Sikkerhetsdirektør i Telenor, for å ta en prat om IT-sikkerhet. Hvordan ivareta IT-sikkerhet i egen elektrobedrift og mot kunden samtidig? Hva er sannsynligheten for å bli utsatt for et data-angrep? Er skyløsninger trygt?

23. IT-sikkerhet med Torgeir Waterhouse

Vi tar en prat med Torgeir Waterhouse fra Otte om IT-sikkerhet. Hvordan påvirker pandemien IT-sikkerheten i bedrifter? Hva slags risiko er vi utsatt for når vi jobber mer digitalt? Hva er gode vaner for bedrifter å ha?

22. Kunnskapsløftet 2021

Programleder Jon-Steinar Sjøvik Hanstad har i denne episoden besøk av markedssjef i Nelfo, Gjermund Hovde, for å snakke om alle de spennende temaene som skal gjennomgås i Kunnskapsløftet 2021. Tune in!
   

 

Nyheter om IT-sikkerhet

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt