Behandlingsforsikring

Norge er et godt land å bo i dersom du blir akutt syk. Du er da garantert rask og effektiv hjelp. Men hva med de lidelsene som ikke er definert som akutte?

Gjennomsnittlig ventetid i offentlig helsevesen er i dag ca 3 måneder. Til enhver tid står det i rundt 265.000 personer i behandlingskø. Privat behandlingsforsikring er et supplement til det offentlige helsevesen, slik som privat pensjon betalt av arbeidsgiver er til folketrygden.

Mange små og store bedrifter ønsker å sikre seg mot store kostnader i forbindelse med sykefravær. Behandlingsforsikring for ansatte i bedriften kan gi denne sikkerheten. Å tegne behandlingsforsikring er et spørsmål om prioritering. Hva er verdien av rask behandling for den ansatte og for arbeidsgiver?

Er det lønnsomt å bruke ressurser på å skape denne tryggheten? De fleste vil nok si at både for ansatte og for arbeidsgiver er det utvilsomt en fordel å komme raskest mulig tilbake i jobb. Nelfo Forsikring gir deg en gjennomprøvd og tilpasset behandlingsforsikring til en god pris.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt