Stort utvalg av arbeidsklær for kvinner

Publisert

Aldri før har utvalget av arbeidsklær tilpasset kvinner vært større.

Les mer: Arbeidstøy og vernesko.

På Nelfos årskonferanse ble det diskutert hva bransjen kan gjøre for å tiltrekke seg flere kvinner. Ett tema som kom opp var arbeidsklær tilpasset kvinnekroppen.

- Det er viktig at arbeidsklærne er tilpasset brukeren. Ikke bare øker komforten og arbeidsgleden i klær som passer, men det er også et sikkerhetsaspekt. Vi må aldri gå på kompromiss med ergonomi og sikkerhet, sier fagsjef for HMS i Nelfo, Eirik Remo.

Hos Snickers Workwear og Solid Gear har de utviklet gode arbeidsklær og -sko for damer.

- Arbeidsklærne og verneskoene for kvinner er basert på velprøvde og populære modeller som er skreddersydd for å passe kvinnekroppen. For eksempel har buksene bredere hofter og smalere midje for å gi kvinnelige håndverkere optimal passform og ergonomi. Overdelene har 3D-design over brystet, noe som gir god passform og bevegelsesfrihet. Skoene har en kvinnelig lest og starter på størrelse 35, sier Marie Bakke i Hultafors Group, som produserer både Snickers og Solid Gear.

På denne måten er det ikke noe problem å kle opp alle ansatte i like og tilpassede firmaklær.

Arbeidsklær for kvinner er et prioritert område.

- Vi er opptatt av at arbeidsklærne skal passe perfekt slik at man konsentrer seg om jobben som skal gjøres og ikke irriterer seg over klærne. Økt konsentrasjon bidrar til færre uhell og ulykker. I mange år har kvinner måtte ta til takke med arbeidsklær som er produsert for menn. Opplevelsen kan ofte være at ermer og ben blir lange for å kompensere for plass til hofter og bryst. Det blir alt for mye plass over skuldrene, og på buksene er ofte resultatet at det de blir altfor vide i livet, sier Bakke.

Få medlemsmerket på klærne

Alle overdeler produseres med medlemsmerket uten tilleggskostnader.

 

Logg deg inn for å se din rabatt.