Hjelp oss å bli bedre på solstrøm

For å gi medlemsbedriftene et så relevant tilbud som mulig trenger vi å vite hva de mener om solstrøm og batterilagring. Ved å bruke ett minutt på solundersøkelsen vil det gi oss viktig informasjon som gjør at vi kan bli enda mer relevante.

Nelfos solundersøkelse sendes ut hvert år for å kartlegge medlemmenes aktivitet på de raskt voksende og spennende markedsområdene solstrøm og batterilagring.

- Vi ønsker at medlemstilbudet treffer behovet best mulig og bruker derfor svarene på undersøkelsen aktivt i arbeidet videre. Å svare er derfor en fin mulighet for medlemsbedriftene til å påvirke hva Nelfo vil satse på innen solstrøm, sier Marie Kolderup, fagsjef i Nelfo.

I tillegg er du ved å svare med på å kartlegge norske installatørers aktivitet på markedet, som blir brukt til å sammenligne med dataene for året før.

Hvem skal svare?

Nelfo er en landsforening i NHO og jobber derfor for medlemmene, men i denne undersøkelsen ønsker vi allikevel å kartlegge hele solmarkedet også blant ikke-medlemmer. Din deltakelse er verdifull uansett om du har erfaring med solcelleanlegg eller ikke, det er nemlig like viktig å kartlegge de bedriftene som ikke er involvert.

På forhånd tusen takk for hjelpen!

Svar på Nelfos solundersøkelse.

Her kan du lese svarene fra tidligere års undersøkelse.