Artikler

Vis filtrering

10 resultater

Type artikkel
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Om Easee ladebokser

  Svenske myndigheter har stanset salget av to modeller av Easee sine elbilladere. I følge Nkom er det ingen umiddelbar grunn til å stanse salget i Norge og det er heller ikke noen umiddelbar fare forbundet med å bruke ladeboksene. Nå varsler Nkom og DSB at de vil kontrollere flere ladere på det norske markedet, blant dem Easee sin ladeboks.

 2. Bør være krav til elkontroll

  – Det er det som er bak veggen, det vi ikke kan se, som er skummelt. Ikke om det er løse stikkontakter i boligen, sier Jon-Steinar Sjøvik Hanstad i Nelfo. Den nye forskriften for salg av bolig inneholder ingen krav til hvordan det elektriske anlegget skal vurderes.

 3. Trefaselading av elbil i IT-nett

  I Norge har vi nå over en halv million biler som kan lades, det krever en ladeinfrastruktur som fungerer godt. For å sikre at laderne blir korrekt og sikkert installert er det viktig at installasjonsbedriftene har god kunnskap om de tekniske standardene som gjelder.

 4. MC4 kontakter

  Solcellebransjen er i sterk vekst, og det grønne skiftet er i full gang. Mange bedriftstak, låvetak og hustak fylles med solceller. Med ny teknologi følger det også med et krav om ny kunnskap.