Artikler

Vis filtrering

9 resultater

Type artikkel
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Om Easee ladebokser

  Svenske myndigheter har stanset salget av to modeller av Easee sine elbilladere. I følge Nkom er det ingen umiddelbar grunn til å stanse salget i Norge og det er heller ikke noen umiddelbar fare forbundet med å bruke ladeboksene. Nå varsler Nkom og DSB at de vil kontrollere flere ladere på det norske markedet, blant dem Easee sin ladeboks.

 2. Bør være krav til elkontroll

  – Det er det som er bak veggen, det vi ikke kan se, som er skummelt. Ikke om det er løse stikkontakter i boligen, sier Jon-Steinar Sjøvik Hanstad i Nelfo. Den nye forskriften for salg av bolig inneholder ingen krav til hvordan det elektriske anlegget skal vurderes.

 3. Trefaselading av elbil i IT-nett

  I Norge har vi nå over en halv million biler som kan lades, det krever en ladeinfrastruktur som fungerer godt. For å sikre at laderne blir korrekt og sikkert installert er det viktig at installasjonsbedriftene har god kunnskap om de tekniske standardene som gjelder.

 4. MC4 kontakter

  Solcellebransjen er i sterk vekst, og det grønne skiftet er i full gang. Mange bedriftstak, låvetak og hustak fylles med solceller. Med ny teknologi følger det også med et krav om ny kunnskap.