Artikler

Vis filtrering

55 resultater

Type artikkel
Velg område
55 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. IT-sikkerhet og personvern i smarthus – nye EU-regler

  Smarthusteknologien er i rask utvikling. De fleste nye elektroniske apparater og installasjoner til husholdningene kommer nå med muligheter for tilknytning til internett og alt fra tannbørste til støvsuger og vaskemaskin kan nå styres via en applikasjon på mobilen. Det er nesten vanskelig å unngå å kjøpe såkalte smarthusprodukter om man skal fornye elektriske apparater eller den elektriske installasjonen i hjemmet i dag.

 2. FSE lavspenning

  Arbeid med eller nær strøm innebærer potensielle farer. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg pålegger opplæring med minimumsfrekvens hver 12. måned. Dette kurset dekker grunnleggende teorikrav som forskriften krever.

 3. Introduksjon i EX-områder

  I dette kurset får du en introduksjon i eksplosjonsfarlige områder. Vi går nærmere inn på hvilke områder det gjelder og hva du må være bevisst på. Myndighetene stiller krav til dokumentert kompetanse, noe vi utdyper i en egen leksjon.

 4. Solcelleanlegg for boligeiere

  Hva må du som boligeier tenke før du investerer i solcelleanlegg på huset ditt? I dette kurset lærer du det grunnleggende om teknologien og virkemåten, hvilke vurderinger du bør gjøre og hva som er avgjørende for at du skal lykkes.