Artikler

Vis filtrering

57 resultater

Type artikkel
Velg område
57 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Mellomoppgjøret 2023: Mekling og varsel om plassfratredelse

  LO varslet tirsdag plassfratredelse for 2615 arbeidstakere som er knyttet til Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK). Her får du en oversikt over hvilke bedrifter som blir rammet hvis LO og NHO ikke blir enige innen midnatt lørdag. Bedriftene kan også laste ned maler for protokoll fra drøftingsmøte og betinget permitteringsvarsel, samt mal for fristforlengelse ved streik.

 2. Gratulerer med kvinnedagen

  - Det grønne skiftet skjer ikke uten elektrikeren, og for både menn og kvinner vil det være givende å være en sentral del av det grønne skiftet, sier Oda Sofie Østbakken i ELKO AS. I anledning kvinnedagen har vi snakket med fem kvinner om hvordan det er å jobbe i elektrobransjen.

 3. Elektrobransjen mangler folk

  2 av 3 Nelfo-bedrifter har et udekket kompetansebehov, viser tall fra NHOs ferske kompetansebarometer. – Når mangelen på folk er så stor at bedriftene taper kunder og oppdrag bør alarmen gå, sier Ove Guttormsen i Nelfo.

 4. Sparer hundretusener på å mekle

  Stadig flere får hjelp av Norsk Meklingssenter. Tall fra Sverige viser at bedriftene kan spare flere hundre tusen kroner på mekling fremfor å gå til rettssak. Les mer i Elmagasinet.

 5. Lær mer om konkurranseloven

  Hvordan sikre lønnsomheten bedre? Konkurranseloven gjelder for alle bedrifter. Konkurransetilsynet har laget tre videoer spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Du kan se filmene her.