Nelfo

Innhold

Artikler

Vis filtrering

239 resultater

Type artikkel
Velg område
239 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Medlemsfordel

  Medlemstilbud: Nå kan du spare penger på forsikring

  9 av 10 bedrifter sparer penger ved å benytte seg av Nelfos forsikringsavtale. – I snitt sparer bedriften mellom 20 og 30 prosent, sier Thomas Solli i Pareto Forsikringsmegling.

 2. Nyhet, Politisk sak

  Viktige gjennomslag for bedriftene og NHO i ny krisepakke

  Det er enighet mellom Frp og regjeringspartiene om en forbedret krisepakke for norsk næringsliv. Blant annet får bedriftene dekket en større andel av kostnadene og taket på støtten heves.

 3. Nyhet, Medlemsfordel

  Medlemswebinar om krisepakken

  Lurer du på detaljene i koronakrisepakken som ble presentert på mandag? Klokken 14.30 i dag vil NHO-sjef Ole Erik Almlid og NHOs sjeføkonom Øystein Dørum forklare hva krisepakken betyr for bedriftene.

 4. Nyhet

  Hjelp oss å bli bedre

  I disse dager har mange fått en henvendelse fra Nelfo om å delta i en spørreundersøkelse. Der spør vi blant annet om hvilke temaer dere er opptatt av.

 5. Nyhet, Politisk sak, Statsbudsjettet Statsbudsjett 2021

  Regjeringens krisepakke: - Gode og fornuftige tiltak

  Nelfo er fornøyd med de nye tiltakene Regjeringen har foreslått for å avhjelpe koronapandemien. Les mer om de viktigste tiltakene for Nelfos medlemmer.

 6. Nyhet, HMS

  Elektropodden om smittevern

  Hva er gode rutiner for smittevern i bedriften? Svaret får du i denne ukens utgave av Elektropodden.

 7. Nyhet, Arbeidsliv

  Koronaviruset: Skjerpede innreiseregler

  På grunn av økt smitte strammer Regjeringen inn på innreisereglene for arbeidere som kommer fra utlandet. Du kan lese oppdatert informasjon på Arbinn (kun for medlemmer).

 8. Nyhet, Medlemsfordel

  Nelfoapp: Samler all informasjon på ett sted

  Vi har gjort det enklere for Nelfos medlemsbedrifter ved å samle all relevant informasjon en montør trenger på ett sted. Last ned Nelfoapp i dag.

 9. Nyhet, Lønn og tariff

  EL og IT Forbundet sier ja til LOK-meklingen

  Lønnsoppgjøret godkjent: Stort flertall i EL og IT Forbundet for meklingsresultatet om Landsoverenskomsten for elektrofagene.

 10. Nyhet, Politisk sak, Statsbudsjettet Statsbudsjett 2021

  Bekymret for A og B-lag blant lærlinger

  - Vi mener styrken med to år i skole og læretid i bedrift gir den beste og mest kvalifiserte fagarbeideren, sier Ove Guttormsen i Nelfo. Han er bekymret for lærlingeordningen hvis Regjeringen gjør alvor av å øke mulighetene for å ta fagbrev uten å ta deler av utdannelsen i en bedrift.