Artikler

Vis filtrering

288 resultater

Type artikkel
Velg område
288 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nå peker pilene nedover

  - Pilene peker nedover. Særlig gjelder dette markedet for nybygg, men det er markedsmuligheter innenfor solstrøm og ny belysning, sier Harald Lid i Nelfo. Les Nelfos markedsrapport for andre halvår.

 2. Gratis workshop: Kom i gang med bærekraftsarbeidet!

  Samfunnets krav til at bedriftene har klare mål og strategier for hvordan de jobber med bærekraft vil forsterke seg fremover. For å støtte medlemsbedriftene i den grønne omstillingen tilbyr Nelfo, i samarbeid med BearingPoint, et konsentrert 1-dags workshop til Nelfo-medlemmene.

 3. NHO-sjefen til Nelfos årskonferanse

  Hva har NHO-sjef Ole Erik Almlid, årets elektrokvinne Lisa Marie Mo og Nelfos egen Ove Guttormsen til felles. Alle skal stå på scenen 1. november når Nelfo inviterer til årskonferanse.

 4. Bronse til Fredrik i Yrkes-EM

  I fjor ble han både norgesmester og verdens tredje beste elektriker. Under Yrkes-EM i Gdansk, Polen føyde Fredrik Vehus Skjerve, som til daglig jobber som elektriker i NTE på Verdal, en bronsemedalje til merittlisten.

 5. Yrkes-EM: - Fredrik gjør det bra

  Se video: - Konkurransen er hard, men Fredrik Vehus Skjerve fra Norge og NTE Elektro gjør det bra, sier Svein Harald Larsen i Nelfo. Akkurat nå er han inne i sluttspurten og er ferdig med oppgaven fredag ettermiddag.